Jenni Soetebier-Virtanen - Studio Virta - Interieurontwerp & Styling

Wie ben ik

Welkom!

Mijn naam is Jenni Soetebier-Virtanen en woon sinds 2007 in Nederland. Ik kom oorspronkelijk uit Finland en werd in 2003 verliefd op een Nederlandse jongen. Alles is liefde toch? Dus hier zijn we dan, aantal jaren later, getrouwd en ouders van 2 prachtige jongens.

Die liefde heeft mij ook gebracht naar wat ik nu doe. Ik heb in Finland een opleiding “bachelor of hospitality management” afgerond en zowel in Finland en in Nederland een aantal jaren werkervaring opgedaan. Ik hou veel van klantenservice, maar mijn passie lag op een ander vlak. Tijdens mijn “huismoeder” jaren zag ik mijn kans om een carrière switch te maken en ben ik mijn dromen gaan verwezenlijken. Zo heb ik in 2018 een opleiding interieurstylist gevolgd en in 2019 heb ik ook de opleiding binnenhuisarchitectuur met succes afgerond. Het was tijd voor mijn eigen bedrijf en zo is Studio Virta geboren.

Waarom die naam? Virta heb ik simpelweg afgekort van mijn meisjesnaam Virtanen. Dat vond ik te lang, dus met Virta heb ik toch mijn achtergrond in mijn bedrijfsnaam kunnen verwerken. “Virta” heeft in de Finse taal een toepasselijke betekenis: stroom, stroming, flow..

Natuurlijk heeft mijn Finse achtergrond invloed op mijn werk. Het Scandinavische interieur heb ik in mijn genen, maar de jaren in Nederland hebben verrijkt en mij doen beseffen dat ik van meer kleuren houd. Wat ik overigens mee heb genomen van het Scandinavisch design en interieur is zijn eenvoud en puurheid. De rust, natuurlijke elementen en de functionaliteit, het zijn elementen die nog regelmatig in mijn advies terugkomen.

Maar het gaat niet over wat ik mooi vind. Het gaat over jou! Wat heb jij nodig? Wat vind je mooi? In welke omgeving voel jij je fijn? Het allerbelangrijkste is dat jij tevreden bent met het eindresultaat.

Ik hoop gauw van jou te horen!

Jenni Soetebier-Virtanen

Studio Virta - Interieuradvies en Styling

Contact:

Westerwijk 45, 7751 CM Dalen
Telefoonnummer: 06-23582729
E-mail: info@studiovirta.nl

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | KvK: 74174053 | Btw: NL002438251B27
© 2024 Studio Virta | alle rechten voorbehouden